28 november 2008

Kommentarer.....

Mange har ønsket å legge inn kommentarer, men jeg har ikke ønsket det tidligere. Åpner nå for muligheten til å gjøre dette.....

4 kommentarer:

  1. Og da må jo jeg bli den første til å teste det ut!

    SvarSlett
  2. Hei Svein! Det ser ut til at jeg er nummer 2 for å legge inn kommentar. Som tidligere ansatt i ditt firma har jeg fulgt denne saken med stor interesse og medfølelse for deg og din familie. Min familie, som din familie har blitt kjent med, har fulgt denne saken ved hjelp av blogg og direkte kontakt helt fra den tragiske ulykken. Det er vanskelig å sette ord på det vi føler, men det har vært fint å få snakke med deg om dette. Jeg fikk også besøke Camilla på sykehuset i den vanskelige tiden. Dette var meget sterkt, og det var godt å få et innblikk i hva dere egentlig har gått igjenom. De sterkeste inntrykene og reaksjonene hos meg og min familie tror jeg ikke jeg skal publisere her, men det kan ikke beskrives med ord når alle oss, som kjente Camilla fra før gråter åpenlyst når vi leser bloggen. Vi ønsker dere bare all mulig lykke til videre, og husk å ta vare på din fantastiske familie! Hilsen Jon Petter, Lise, Joakim og Therese.

    SvarSlett
  3. Har fulgt denne tragiske saken både i lokalaviser og i blogg. Ord blir ofte fattige, men det ser ut som om det går bra for datterens del. Når det gjelder dagens oppdattering så klarer jeg ikke å la være med noen råd ut i fra egen erfaring med nogenlunde samme sak.

    Om dommen i fra tingretten blir stående uanket i fra påtalemyndighetene vil høyere instanser lene seg til tingrettens kjennelser. Påtalemyndigheter har garantert gått saken opp i detalj før de stevnet sjåføren. Blir dommen stående bør familien ha godt med penger på bok til sivile søksmål i mot forsikringsselskaper. De vil lene seg blindt til rettens kjennelse. Om man har tre eller fire advokater så koster dette uansett veldig mye penger. Sakkyndige og spesialister spiser også sin del av kaken. I en liknende sak på Tomerike for 7 år siden kjørte jeg samme løpet og var sikker på å nå frem. Så gikk det ikke! På tross av en av Norges beste advokater på området tapte vi en sak som tok oss tre år, og omkring 350 tusen kroner av oppsparte midler. -Null ankemiligheter. Mitt råd til familien er å senke "krigsøksen" Å søke forlik om selskapene er villig til å inngå dette. Da kan det i beste fall komme en rimelig erstatning ut av dette. Sjåføren har uansett fått en straff han må bære på livet ut.

    SvarSlett
  4. Hei!
    Jeg leste hele denne saken nå, og det var utrolig gripende og tøft...
    Veldig glad for å lese at det går så bra med Camilla som det gjør. Tøff liten jente med livsviljen på rett plass! Stå på Camilla, du kan nå langt her i livet.
    Lykke til videre!!!

    SvarSlett

Husk at bloggen leses av både unge og gamle!