04 september 2008

Høsten er på vei.....

Men sommerferien vår har vært bra! Vi har vært på svenskekysten med båten i stekende varme og tatt småturer med bilen til bl.a. Kristiansand Dyrepark og Langesund Badepark. Karianne og jeg har også vært en tur med Hurtigruta rundt Nordkapp. Så vi flytter stadig grenser for hvor langt vi tør å reise fra Ullevål!! Prosess det og.....

Klinikken til Camilla er som tidligere og Ullevål vil i november ta stilling til hva som skal gjøres videre. Hun har kost seg i sommer og har nå tatt fatt på ungdomsskolen. Flott skole og hun trives i den nye klassen. Stort var det også tidligere denne uken når hun nå etter å ha maset i over et år, har fått lov til å galoppere igjen. Kort galopp da for de innvidde. Og kun på ridetimer.

Straffesaken mot sjåføren i lastebilen er nå berammet til november, og vil gå over 2 dager. Strafferammen er inntil 9 år for tiltalebeslutningen som er tatt ut mot han. Vi gruer oss selvfølgelig, vondt å rippe opp i detaljene. Vi venter også på berammelse av den første rettsaken mot TrygVesta, men det blir nok ikke før neste år.

Ainas foreldre har i løpet av sommeren solgt huset Aina vokste opp i, og flyttet ikke langt unna til en flott leilighet med alt på ett plan. Lettstellt og med alle fasciliteter man har gått av når man blir eldre. Vi håper og tror de vil trives godt.

Så ønsker vi oss alle en fin høst. Vi skal kanskje driste oss til Kypros i uke 39, vi har fått klarsignal fra neuro til å dra, så da gjelder det bare å fikse et laaaangt skriv på engelsk som forklarer sikkerthetskontrollørene på flyplassene om alt det rare Camilla har under huden som gjør at det piper så fælt.....